Komandant Malisheva mesazh spiunëve!

Nga Muhamed Krasniqi ndryshe i njohur në opinion si Komandant Malisheva:

“Të nderuar vëllëzër e motra Shqipëtar-e
Struktura të caktuara në Kosovë po na i vezhgojn hap pas hapi familjet tona.
Në këto raste kur nuk të mbron askush Kanuni vjen në konsiderim
Mos mendoni se jeni anonim dhe nuk i dijm emrat!!!”

Baby Boo