Komandant Hoxha pyet Ali Ahmetin dhe shqiptarët: UÇK ishte suksesi i shqiptarëve apo BDI?

Xhezair Shaqiri i njohur si Komandant Hoxha ka komentuar fjalimin e Ali Ahmetit me rastin e 16 vjetorit të themelimit të BDI-së.
Në profilin e tij në facebook Shaqiri shkruan:

Viti 2001 UÇK fitoi gjitha betejat
Mrenda 6 muajsh UÇK i afroi frontin prej Tanushe ne Haraqin 7 km afer Qeveris mk

BDI per 1 decenie pushtet ne qeveri sa suksese apo deshtime pati…
Nese A A ka qen komandant i pergjithshem i UÇK në 2001 ku u fituan gjitha betejat
Pse A A u tregua i pa sukseseshem ne betejat politike
Apo tjeter kush ishte komandant i UÇK dhe mbas luftes ju dha besimi A A ti kurorezon betejat e sukseseshme te UÇK ne politik
UÇK ishte e suksesi i Shqiptareve apo BDI?
Ku esht dallimi mes UÇK dhe BDI.
/tetova1/

Baby Boo