Komandant Hoxha: Ende pres që Zaevi të përmbush premtimin


Pas publikimeve në media se Xhezair Shaqiri ka marrë pozitën e këshilltarit të Zaevit ai ka reaguar me një shkrim: “Mbasi fitoi Zaevi bem nje marveshje politike qe te ja liroj Tanushen e aj te me jep nje post afer tij si garanc per sigurin time
Ne fakt zaevi ka ber nje matematik o te sulmon me forca Tanushen dhe k Hoxhen me pasoja o ta afroj afer qe mos te ket probleme
Menje fjal memir afer sysh per Zaevin te jet kom Hoxha sesa larg dhe me probleme
Un nuk kam ber marveshje me Zaevin per vota
Me mjafton Allahu e se qka thon tjeret pak ka rendesi
Un pres deri ket moment qe Zaevi te respekton marveshjen me ne
Infot qe qarkullojn ne medija pres tei konfirmoi ditet ne vijim
Nese Zaevi ka respektuar marveshjen ben mir sepse esht nje marveshje me interes te madh per te dy palet
Ndegjoj disa komente ofenduese
Kjo marveshje nuk esht aritur me votat e askujt por me rezikun dhe trimerin time edhe disa shokeve te cilet me kan qendruar besnikerish keto 10 vite me arm ne dor ne Tanush
Fundja regjimi i vmro a nenqmoi gjdo qytetar te mk perveq tanushes 10 vite me radh
Per ata te cilet ofendojn… va dhj… shqiptarin tuaj laramane me profila fallce qe ofendoni
Ju dhe lideret tuaj asnjeher nuk me ofruan asgje qe disa vite me mbajtet larg familjes
Sado qe mshifeni mbas profileve falce Allahu dotju identifikon dhe e mer hakun e fitnes qe beni” , ka sqaruar komandant Hoxha.