Komandant Çakalla thumbon kryetarin e BDI-së: Ali a je Ti? 200 ushtarë të UÇK-së i ke nëpër burgje!


Ky është shkrimi i komandant Çakallës:

Ali a je Ti- 17 vite pas Marrëveshjes së Ohrit hiç kurgjo su bo. Sot ke mbi ( 200 ) ish ushtarë të UÇK-së burgjeve, që ndërlidhen me Marrëveshjen e Ohrit dhe me UÇK-në. Kurse ti I harrove të dyja dhe tenton me shpëtu Marrëveshjen e Prespës. Të pyes publikisht: Ali a je ti…!!!!!!