Komandant Baruti: “Kush ma shumë se Ermira Mehmeti e meriton të bëhet Avokate e Popullit?!”

Pasi Sulejman Mehazi shkroi se nëse BDI-ja i ka borxh dikujt, ajo është Ermira Mehmeti dhe se e njëjta meriton të jetë Avokate e Popullit ka reagur edhe Xhem Llamallari i njohur në opinion si Komandant Baruti ai shkruan:

Baby Boo

“Kush më shumë se Ermira Mehmeti e meriton të jetë “Avokat i Popullit”…
Intelektuale , e zgjuar , deputete në 3 mandate , e bukur dhe e dashur në mesin e qytetarëve..”, shkruan Llamallari në facebook.