Kolonë mbi 2 kilometra presin te hyjnë ne Maqedoni(FOTO)

Rradhë të gjata me vetura presim të hyjnë në Maqedoni pas vikendit dhe festave. Rradhët janë të zgjatura mbi 2 kilometra

Baby Boo