Koalicioni “për” referendumin sot në Tetovë, Vallandovë dhe Dojran

Koalicioni bashkë “për” Maqedoni evropiane sot do të realizojë tribunë në Tetovë, Dojran dhe Vallandovë, njofton Portalb.mk.

Në Tetovë, tribuna do të nis prej ora 16:00, dhe në të fjalim do të mbajë ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov.

Në Dojran, tribuna fillon prej ora 12:30, dhe në Vallandovë në 14:30 do të marrë pjesë kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev.

Baby Boo