Koalicioni AAA-ASH: Po bien këmbanat nga SHBA-të!


Partitë politike po reagojnë pas lajmeve për publikimin e raportit të Departamentit amerikan të Shtetit për Maqedoninë e Veriut. Koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa thotë se po bien këmbanat nga SHBA-të, dhe se po konfirmohen vlerësimet e tyre për korr*upsion.

Ata shprehen se ka vite që alarmojnë për nivelin e lartë të kr*imit dhe korr*upsionit ku të përfshirë janë drejtpërdrejt funksionarë qeveritarë dhe drejtues të institucioneve në vend. Sipas tyre, së fundi të gjitha këto vlerësime u konfirmuan edhe në raportin e Departamentit Amerikan të Shtetit ku në mënyrë decide theksohet se ka raporte të shumta se disa funksionarë edhe më tej janë të përfshirë në aktivitete korr*uptive.