Kleriku radikal islamik nga Pakistani, i bën thirrje qeverisë pakistaneze të përdorë bo*mbën atomike kundër Francës

Politikani dhe kLeriku radikal islamik pakistanez Allama Khadim Hussain Rizvi i bën thirrje qeverisë pakistaneze të përdorë bo*mbën atomike ndaj Francës për shkak të karikaturave të profetit Muhamed.

Baby Boo

Në një video të postuar në kanalin e tij zyrtar në YouTube më 24 tetor, 2020, politikani dhe kleriku islamik pakistanez Allama Khadim Hussain Rizvi i kërkon qeverisë pakistaneze të deklarojë Xhihadin kundër “atyre që shpifin për Profetin Muhamed.” Ai i bëri thirrje Pakistanit të përdorë bo*mbën aotmike kundër Francës.