Klarisa Cena do t’i bashkohet emisionit “Influencer” për këtë sezon


Ajo njihet si një ndër modelet më të bukura të Shqipërisë, shumë elegante dhe e veçantë në atë që bën.
Sakaq, pas një muaj që nisi karierën e saj në televizion, pikërisht tek Procesi Sportiv, Klarisa do të transferohet në një emision tjetër edhe më të ndjekur.

Foto: Instagram/klarisa.cena

Pa Censurë mëson se ajo do t’i bashkangjitet emisionit më të ri në Top Chanel, “Influencer” i cili është prodhim i moderatores më të suksesshme, Argjira Spanca.
Se në çfarë formati do të merr pjesë Klarisa në këtë emision, mbetet për tu parë.