Kjo grua ka diplomuar në moshën 89 vjeçare


Quhet Ella Washington dhe është 89 vjeçare. Ajo sapo ka diplomuar në Liberta University, në Virginia, SHBA, shkruan Fakte. Fakulteti në të cilin ajo kreu studimet në moshë të shtytë, ka lavdëruar Ellën si një ndër studentet më të zellshme.

Edhe vajza e Ellës ka deklaruar se nëna e saj 89 vjeçare, kishte qenë mjaft entuziaste për studimet, ndërsa planifikon të vazhdojë të studiojë edhe më tutje.

Baby Boo