Kjo është Irvana Medinaj, e reja që u go*dit 31 herë me th*ikë nga burri i saj, në trup dhe kokë (FOTO)


Personi që shikoni në foton e mësipërme është Irvana Medinaj, nëna e dy fëmijëve që u go*dit barbarisht me th*ikë mbrëmjen e djeshme në Fier, nga bashkëshorti i saj i cili tanimë është në arr*ati.
Sigurohen fotot e nënës së re që jeta iu p*re në mes, pas një konflikti të çastit me bashkëshortin e saj, 29 vjeçarin Demokrat Medinaj. Dy*shohet se ky i fundit vuan nga probleme të shëndetit mendor.

Mësohet se ngjarja mak*abre ndodhi në prani të famijarëve, të cilët kanë telefonuar 127 dhe kanë kërkuar ndihmë sepse kishin një person të pla*gosur në shtëpi, duke ten*tuar të fshehin kr*imin e bërë nga djali i tyre.
Burimet kanë bërë me dije se, 28 vjeçarja Irvana Medinaj është qëlluar bar*barisht me th*ikë, 31 herë në kokë dhe trup, derisa ka nd*ërruar jetë.

Për këtë ngjarje, stafi i Spitalit Rajonal të Fierit informoi Policinë, pas dy*shimeve se bëhej fjalë për një vr*asje dhe jo pl*agosje. Me të mbërritur në vendin e ngjarjes, ekspertët kanë konstatuar se nëna e dy fëmijëve ishte vr*arë nga bashkëshorti i saj.