Kjo është e dashura bukuroshe e Edonit apo Victoria Owns! (FOTO)

Ka filluar spektakli shumë i përfolur në vendin tonë “Big Brother Vip Kosova”, i cili po transmetohet 24 orë në ditë. 14 banor janë pjesë e këtij show-it televiziv ku për synim e kanë shpërblimin në vlerë prej 200 mijë euro. Pjesë e këtij spektakli televiziv është edhe personazh mjaft i dashur për publikun shqiptar, aktori Edon Shileku apo i njohur si Vicoria Owns.

Hyrja e tij në spektaklin “Big Brother Vip Kosova”, beri bujë me paraqitjen e tij si Vicoria Ownes, ku ashtu siç u lavdërua, u kritikua mjaft shumë. Gjatë klipit të tij, Edoni tha se është në një lidhje “me vajzën më të bukur të Prishtinës”, dhe me plotë kuptimin e fjalës ka të drejt. Më poshtë mund të shihni disa fotografi të të dashurës bukuroshës së Edonit, e cila ka një bukuri të jashtëzakonshme natyrale.

Baby Boo