Kirurgjia torakale-vaskulare në mungesë të personelit të mesëm

Kirurgjia torakale-vaskulare, kirurgjia e gjirit si dhe kirurgjia e qendrës tiroide por edhe paniku nga koronavirusi janë çështjet që shtjellohen në klinikën e Shkuit, kirurgu Nexhati Jakupi thekson se e vetmja mungesë në këtë klinikë është personeli i mesëm.

Baby Boo

NEXHATI JAKUPI – KIRURG
“Klinika e kirurgjisë torakale dhe vaskulare nê Shkup përballet me mungesën e personelit të mesëm. Ky është një fenomen që po përballemi në vazhdimësim andaj dhe kërkojmë mirëkuptim dhe vigjilencë nga qytetarët”.
Ndryshe në këtë repart brenda vitit janë 2.500 raste që trajtohen operativisht, mbi 15 mijë kontrolle ambullantore si dhe mbi tre mijë raste operative në suaza të sëmundjeve torakale dhe vaskulare./tetova1/