Kimete Berisha: Kosovës nuk i prish punë nëse Albin Kurti do të ishte kundër Amerikës


Shkruan Kimete Berisha:
Kosovës nuk i prish punë nëse Albin Kurti do të ishte kundër Amerikës (që nuk është, sepse nuk ka motiv të jetë kundër), Kosovës i prish punë kur një amerikan si Grenell është serbofil i tërbuar kundër Kosovës.
Aktori Alec Baldwin nuk është anti-amerikan por sot tha për Presidentin Trump: ‘Ta largojmë këtë lavire fashiste nga jetët tona’.

Ne shqiptarët kemi nevojë si për ajër që Ti Grenell të largohesh nga jetët tona.
Sepse, Ti, e keqpërdore dashurinë tonë të verbër për Amerikën dhe punon ekskluzivisht për interesat e Serbisë.
Ti ia fale Ujmanin Serbisë.
Shumë e thjesht.
Je një amerikan i keq.