Kimete Berisha: ‘Dashnia e mundi arrogancën’


Joe Biden
Në kulmin e trishtimit të arrogancës të indiferencës dhe pashpirtësisë së Donald Trump
amerikanët e bën kthesën e madhe.

I thanë STOP padijes dhe injorancës mendjemadhësisë dhe racizmit çmendurisë dhe degradimit të ‘ëndrrës amerikane’.
Donald Trump u bëri Amerikën të frikshme dyngjyrëshe përjashtuese superiore arrogante dhe të paparashikueshme.

Sot, mençuria dhe dashnia fitoi mbi arrogancën mbi zullumin dhe mbi padijen.
Joe Biden është Lajm i mirë për botën.

Edhe për shqiptarët.
Fitoi njeriu i urtë dhe i matur që na duhet.
P.S. Zullumqarët dhe mendjemëdhenjt më së shumti i urren njeriu dhe Zoti.
Nuk ka njeri arrogant që nuk ka përfunduar i dështuar dhe i mjerë.

Baby Boo