Kim në makinë, truprojat vrapojnë pas automjetit (video)


Lideri koreano-verior Kim Jong-un pas takimit të parë me kolegun korean, u largua me limuzinë të zezë pas së cilës vraponin truprojat e tyre.

Në rrjetet sociale është publikuar një video ku shihet se si 12 truproja në kostume vrapojnë pas veturës në të cilën gjendet Kim Jong-un.
Kim dhe Mun e përfunduan sesionin e mëngjesit të takimit historik, ndërsa për pasdite është planifikuar një takim i ri.

Kim Jong-un u bë lideri i parë koreano-verior i cili ka shkelur në Korenë Jugore pasi gadishulli ishte ndarë me luftën civile nga viti 1953

<iframe width=”854″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/zC1tMeeXZdE” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

Baby Boo