Kim Mehmti: Në Kosovë është vrarë shpresa rinore


Kim Mehmeti në emisionin ‘Doassier’ ku u diskutua për marrëdhënien Kosovë-Turqi tha:  “Kosova nuk është shteti i vetëm ku vetëvriten të rinj, por mbase është ndër vendet e rralla ku është vrarë shpresa rinore! Pastaj, ke përshtypjen se Kosova ekziston thuajse vetëm sa të dëshmojë se ka çlirimtarë që ta ‘gërditin’ lirinë si dhe, vetëm sa të na bindë se edhe vendi me i varfër ka mjaftueshëm pasuri sa t’i bëjë të pasur hajdutët që e drejtojnë atë! Ku ta dish, mbase i këtillë është fati i protektorateve, në krye të të cilëve mund të vijnë edhe ata të cilët as që e fshehin se janë aq të paditur sa nuk e dinë as pse janë mysliman, por që thonë se e dinë që të gjithë ne shqiptarët tjerë myslimanë, kemi probleme identitare po aq sa edhe nipat e ‘gjokoviqëve’!”

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10156219907767141&id=44926692140