Kim Mehmeti: Regjistrimi u manipulua nga politika (Video)


Shkrimtari i njohur nga Shkupi dhe njohësi rrethanave politike, Kim Mehmeti, vlerëson se procesi i regjistrimit të popullsisë në Maqedoninë e Veriut, është i manipuluar nga politika. “Nëse e shihni të gjithë janë të pakënaqur sepse të gjithë mendojnë se janë më shumë se sa kanë dal në rezultatet e shpallura publikisht”. Bëhet fjalë për regjistrime që më shumë janë manipulime politike se sa kanë për qëllim të shpërfaqin ndonjë të vërtetë”, u shpreh mes tjerash Kim Mehmeti në një prononcim për gazetën LAJM. Deklaratën e tij të plotë mund ta ndiqni në videon më poshtë.