KF “Tetova” ka një lutje për Lazim Destanin

Kjo është lutja që klubi i futbollit për femra “Tetova” i’a dedikon udhëheqësit të kompanisë “Ecolog”

Baby Boo

INICIJATIV ? IDE ? LUTJE ☝️

E nderuar Shkendija Tetove Shkendija i nderuari Zotri Lazim Destani e nderuara ECOLLOG te nderuar sipatizues te Futbollit te nderuar Ballistet Tetov . Jetojm ne shekullin ku të drejtat jan te barabarta siq për meshkujt ashtu edhe për femrat dmth nuk ështe dallimi shum i madh ne jetën perditore ashtu edhe në Sport . Prandaj prej ditës së par që ju erdhët tek Shkendija ( Z. Lazim Destani ) Shkendija tash ështe një kllub Futbollistik total ndryshe nji kllub ku njihet në gjith Boten ? nji kllub Europijan nji kllub me nji dashiri shum të veçant siç per Lojtaret , tifozët , simpatizerat etj . Gjith të mirat tash jan Shkendija . Por ❓ sikur Shkendija të kishte edhe nji Skuader te Futbollit të Femrave ( KFF Tetova ) ku ndërkoh do te luajshin edhe ne Liga e Shampionave ( me ndihmen tuaj , Ecollog , Shkendija ) do te ishte nji Shkendij e kompletuar me të gjitha ekipet filluar prej ( pionerve, juniorave , ekipi i femrave dhe ekipi i par Shkendija ) dhe kshtu do të shëndroheshin dëshirat e shumicës sëadhuruesve te Futbollit të Femrave ashtu edhe ëndra dhe dëshira e KFF Tetova ne Realitet prandaj do te ishte shum mir që KFF Tetova te jet nën udhëheqjen e Shkendijes (me kryesin dhe Trainerat e KFF Tetova ) në krye me Lazim Destanin Ecollog .
Te jemi bashk sepse Shkendija ka nevoj për nji ekip Futbollistik te Femrave (KFF Tetova -KFF Shkendija ) prandaj jepni mendimet tuaja , komentaret , dëshirat që edhe KFF Tetova të jet pjes e Shkendijes , ( Lazim Destani , Ecollogu , ) Ballistët

Restorant Lumare