Këto janë ministritë dhe drejtoritë që i siguroi Alternativa


Orhan Murtezani gjatë deklaratës për mediat është pyetur në lidhje me resorët që do të udhëheqë Alternativa. News33 përcjell se ai ka refuzuar të përgjigjet konkretisht, duke thënë se nuk ka kompetenca dhe se detajet do t’i jep gjatë ditës së nesërme lideri i partisë, Afrim Gashi.

Baby Boo

Ndërkohë që postet të cilat i janë premtuar Alternativës vijojnë si me poshtë:

1.Ministrinë e Shëndetësisë
2.Ministrinë e Administratës
3.Nënkryetar Parlamenti
4.Ministrinë e Diasporës
5. Zv/Ministrinë e Kulturës
6.Zv/ E Bujqësisë
7.Ndihmës Ministër në MPB
8.MEPOS
9.Spitalin e Tetovës
10. Drejtorinë e Librave amë
11. Drejtoria e Punës dhe Poltikës Sociale
12. Drejtorin e Burgut të Idrizovëz
13. Agjensinë për Investimet e Huaja
14. Agjensinë për Ndërmarrësi
15. Muzeun e Shkencës dhe Natyrës
16. Drejtorinë e Trashigimisë Kulturore
17. Institutin e Standardizimit
18. Biblotekën e Tetovës
Dhe shumë poste udhëheqës sektorësh në nivel shteti.