Këto janë fjalët prekëse të tezës së 7 vjeçarit

Tragjedia që ka ndodhur mbrëmë në Basel të Zvicrës ka shokuar tërë vendin. Therja me thikë e 7 vjeçarit nga Kosova, që ka jetuar atje, është bërë lajm në të gjitha mediat ndërkombëtare. Ai, dyshohet se u therur nga një 75-vjeçare,

Baby Shop Charli

Ngjarja në fjalë ka tronditur mbarë opinionin ku të gjitha gazetat në Amerikë, Zvicër, Gjermani dhe Kosovë kanë shkruarë artikujë të ndryshëm duke e përshkruar tmerrin që ndodhi në Zvicër. Nga kjo ngjarje pos familjës ku ka mbetur e tronditur kanë reaguar edhe udhëheqësit e vendit tonë, duke iu shprehur ngushëlime familjës të 7 vjeçarit nga Lipjani, shkruan Botapress.info

Nga mesazhët e shumta e statuset në rrjetet sociale po qarkullon edhe një shkrim prekës i tezës të 7 vjeçarit ku iu drejtohet se engjujt jetojë në parajsë “ Engjujt jetojnë në parajsë, u prefsh në paqe shpirti i tetes”, botapress!

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors