Këta janë kandidatët më të votuar të VV-së në Istog

Fituesi i zgjedhjeve në Kosovë tashmë dihet. Por, ende nuk janë bërë publike se kush ka arritur të siguroj votat e nevojshme për t’u bërë deputetë në legjislaturën e ardhshme. Por, është bërë e ditur se sa vota kanë marrë kandidatët e VV-së në Komunën e Istogut.

Baby Boo

Tre kandidatët më të votuar të VV-së në Istog janë Valdet Januzaj, Agime Gashaj dhe Mentor Arifaj
Valdet Januzaj – 3310
Mentor Arifaj – 1702
Agime Gashaj – 2864.