Këta janë dy policët që u zhdukën në Kaçanik


Dy policë kosovar kishin rënë me veturë në humnerë në mbrëmjen e së shtunës në magjistralen Kaçanik-Hani i Elezit.

Indeksoline mëson se bëhet fjalë për policët nga Kaçaniku, Malsor Dashi dhe Armend Trena të cilët po vazhdohet të kërkohen edhe më tej.

Kujtojmë, se në vendin e ngjarjes tashmë janë edhe pjestarë të FSK-së, si dhe njësiti i zhytësve të cilët janë futur në lumin Lepenc në kërkim të dy policëve të zhdukur.

Më poshtë shikoni fotografitë:

Baby Boo