Këta janë banorët që shkojnë në televotim këtë javë


Elvisi kishte avantazh nga Vëllai i Madh. Nominimet e tij do ishin të dyfishta. Elvisi nominoi Kristin dhe Bledin, që përkthehet në dy vota për secilin.

Ndërsa nominimet e banorëve të tjerë ishin normal, si çdo herë tjetër.

Edhe këtë herë, nominimet ishin si radhën e kaluar. Banorët që marrin më pak vota kalojnë në nominim.

Në televotim shkuan Qetsori, Nita, Jori dhe Elvisi. Në nominim është edhe Dea.

Baby Boo