Këta janë artistët shqiptar që nuk i anuluan koncertet në ditën e zisë për vi*ktimat në Kroaci

Derisa disa artistë shqiptar kanë anuluar koncertet, shumica prej tyre nuk vepruan njëjtë.
Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani sot ka shpallë ditë zie në shenjë respekti për vik timat e aks*identit të rëndë në Kroaci.

Baby Boo

Por, disa emra të estradës nuk e kanë respektuar rëndësinë e veçantë të kësaj dite, përkundër disa të tjerëve që janë solidarizuar me dhi*mbjen e familjarëve.
Rina, Tayna, Melinda, Elvana dhe Capital T janë disa prej artistëve të cilët sonte kanë anuluar koncertet që ishte e paraparë ti mbanin.

Ndërkohë që ngjashëm nuk vepruan Ledri, Lumi, Sabri Fejzullahu, Mimoza Shkodra, Dj Regard dhe Azet të cilët sonte do ti mbajnë koncertet e planifikuara në turneun e tyre veror.