Kështu shkojnë në plazh Elvis Naçi me gruan


Ka nisur sezoni i verës dhe thuajse të gjithë po shkojnë në plazh për pushime.
Të njohurit nuk po ndalen së publikuari foto nga resorte, pishina e plazhe të ndryshme, ku atmosfera duket të jetë fantastike.

E, një ditë të bukur në plazh e ka kaluar edhe hoxha i njohur nga Shqipëria, Elvis Naçi, bashkë me të shoqen.

Çifti, në harmoni me rregullat e fesë, kanë shkuar të veshur në plazh dhe e kanë shijuar begatinë e ditës.

Baby Boo