Kështu ishte rrahur ish-miss Kosova nga burri i saj (Foto)


Me lot në sy, Drenusha Latifi ka publikuar të gjitha fotografitë si prova se burri i saj ka ushtruar dhunë fizike ndaj saj.

Ish-misi i Kosovës ka treguar se e ka dononcuar burrin për dhunën e shkaktuar ndaj saj.

Latifi ka treguar se ajo është në proces gjyqësor më burrin e saj, ku i njëjti nuk guxon t’i afrohet. Po ashtu ajo ka bërë të ditur se ajo është ndarë nga ai që një vit.

Ndër të tjera Latifi ka pohuar se ajo ka qenë e dhunuar fizikisht dhe psiqikisht.

“Nëse është dhunë fizike ajo kalon, nuk e harron por kalon, mirëpo dhuna psikike asnjëherë nuk kalon”, është shprehur ish-misi.

Baby Boo