“Ejani se e vr*ava djalin”, kështu e denoncoi babai vr*asjen e Albert Krasniqit

Albert Krasniqi është personi që ka mbetur i vr*arë sot në Prishtinë, ndërsa i dyshuari i vr*asjes është babai i tij.
Babai i tij tashmë i arre*stuar i është konf*iskuar ar*ma që dyshohet se është përdorur në këtë ngjarje.

Baby Boo

I dyshuari pas këtij veprimi, ka thirrur Policinë e Kosovës lidhur me rastin dhe u ka thënë atyre se “ejani se e vr*ava djalin”.