Kështu duket këmba e thyer e Conor McGregor (VIDEO)


Conor McGregor është detyruar të dorëzojë mecin kundër Dustin Poirier që në rundin e parë.
10 sekonda para fundit të rundit të parë, McGregor pati probleme me këmbën e majtë, saktësisht te kyçi, që sipas gjitha gjasave e ka thyer.

Kjo thyeja ka ardhur si pasoi e goditjeve që McGregor tentoi për disa minuta t’ia japë Poirierit.
Për McGregor kjo ishte humbja e pestë në karrierë në UFC dhe Dustin ia ka shkaktuar dy prej tyre, që janë të fundit

https://tiger.cdnja.co/v/nx/nXaQd.mp4?secure=-Krg02ZQ1KYKx0ViOaPegg&expires=1626006600

Baby Boo