Kështu dukeshin rrugët e shkreta të Prishtinës, më 30 mars 1999

Bombardimet e NATO-s kishin filluar dhe në vend mbretëronte një frikë e madhe, shkruan fmmimages.net

Siç shihet në këto pamje filmike nuk ka pothuajse asnjë banor në të gjitha lagjet e Prishtinës.

Shqiptarët ishin dëbuar e jashtë vendit, për në Maqedoni

Në video shihet rezidenca e Ibrahim Rugova filmuar nga agjencia e lajmëve POOL.

Baby Boo