Kërçovë, votojnë 483 persona të së*murë

Në Kërçovë ekipet e Komisionit Komunal Zgjedhor kanë dal në teren që në orën 07 të mëngjesit. Për votim janë paraqitur 483 persona të sëm*urë. Kryetarja e Komisionit Antigona Seferi tha se deri në këto momente procesi është duke u zhvilluar pa probleme përveç me personat që dokumentet personale i kanë pasur pa afat.

Në Kërçovë dje votuan 32 të infektuarit me Covid-19 dhe të izoluarit, sot të sëmu*rët kro*nikë, ndërsa nesër do të zhvillohet procesi i rregullt i votimit.

Baby Boo