Kërçovë, e kap rryma punëtorin e EVN-së, i djeg dy duartë


Dje, rreth ores 15.00 personi M.P. nga Makedonski Brodi, është vetëlënduar gjatë punës. Si I punësuar në firmën nga Kërçova ,,Installacija,, e cila ka qenë e angazhuar nga EVN Maqedoni, gjatë montimit të kabina matëse në një murrë obori në shtëpinë e një banori nga fshati Negotinë e Pollogut.

Duke vendosur kabllot elektrike, me anë të pincit, ka shkaktuar kryqëzim të fazave elektrike, dhe ka marur lëndime-djegje në shuplakat e të dy duarve. Menjëher është dërguar në spitalin e përgjithshëm ,,Ferid Murat, në Gostivarë për dhënjen e ndihmës mjeksore.

Janë kryer hetimet dhe rasti është duke u zbardhur.