Kërcënon Vulin: Nëse shqiptarët arrestojnë Vuçiqin, ushtria serbe hynë në Kosovë

Prishtina ka lëshuar një leje për vizitën e Presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuciq, por se ky vendim, në rast destabilizimi, mund të ndryshohet.

Serbia ka frikë që mund të përseritet skenari i njëjetë ashtu si për Marko Gjuriq, të cilën autoritetet e Prishtinës e arrestuanë dhe poshtëruan në muajin mars në Mitrovicë.

Nëse vendosim ne, Vuçiq nuk do të hyjë në Kosovë. Nëse ata vijnë pa leje, do të pësonë njëjtë si Marko Gjuriq”, tha Veseli.

Ministri i Mbrojtjes Aleksandar Vulin ka reaguar shprehimisht, i cili tha se në një rast të tillë, Serbia do të përgjigjet me të njëjtën masë.

Nëse diçka ndodh me Vuçiqin gjatë vizitës në Kosovës, ne do të dimë se kush është përgjegjës dhe ushtria dhe policia serbe do të hyjë në Kosovë.

Baby Boo