Kërcënim me jetë për gjykatësit, Dobrilla Kacarska që dënoi Gruevskin mbrohet 24 orë nga policia

Polic special mbrojnë 24 orë në ditë gjykatësen Dobrilla Kacarska. Burime të gjykatës penale thonë se përveç mbrojtjes që gjykatësja ka jashtë punës, policët gjithashtu ruajnë edhe zyrën e saj, njofton Tv24, përcjell Portalb.mk.

Jo zyrtarisht, sigurimi po ndjek çdo hap të saj tani më disa ditë. Vlerësimin se Kacarska ka nevojë për mbrojtje policore e ka dhënë personi i parë i Gjyktës penale pas marrjes së disa informacioneve dhe bisedimeve që ekziston frikë për jetën dhe sigurinë e gjykatëses. Në bisedë telefonike gjykatësja nuk donte të komenton se nga kush frikësohet dhe se a ka kërkuar mbrojtje.

“Nuk dua të komentoj asgjë, për ato pyetje mund t’i drejtoheni kryetarit të gjykatës”, tha Kacarska.

Ndërkaq  ish-kryeministri i Maqedonisë, Nikolla Gruevski është dënuar me dy vjet burg në rastin “Tank” për pranim të dhuratës, dhe dënimin në sallën gjyqësore të Gjykatës Penale e shqiptoi gjykatësja Dobrilla Kacarska e cila theksoi se Gruevski ka kërkuar nga Gordana Jankullovska të zbatojë furnizim publik për “mercedesin”, ndërsa ajo e ka nxitur Gjoko Popovskin ta favorizojë kompaninë Mak Auto Star.

Baby Boo