Keni ethe, kollë ose gërvishtje fyti?! Atëherë eja bëj test tek One Hospital me super çmim!


Nëse keni ethe, kollë ose gërvishtje fyti, mund të shkoni në One Hospital të bëni një test COVID-19 për të kuptuar nëse jeni infektuar me koronavirus ose jo. Me një super çmim mund të bëni nje test PCR në One hospital që t’a kuptoni problemin tuaj dhe se a jeni të infektuar me koronavirus ose jo.
Keni nevojë të dilni jasht shtetit dhe nuk dini se ku mund të bëni test të shpejtë antigjen, mund ta bëni tek One Hospital me një çmim të volitshëm dhe të jeni të sigurtë për udhëtimin tuaj jashtë vendit.

Edhe me dyshimin dhe simptomat më të vogla të tilla si ethe, gërvishtje në fyt, kollë dhe dhimbje të trupit, humbja e nuhatjes ose shijes … ejani menjëherë dhe bëni një test COVID-19!
Simptomat tek personat e vaksinuar mund të jenë shumë të lehta, por është akoma e rëndësishme që të jeni të testuar dhe të kujdesshëm në transmetimin e virusit!

https://www.instagram.com/p/CUNN8WOqJYK/?utm_medium=copy_link&fbclid=IwAR3jUanhAayU4zMr79vivUJJrVu7cHUWzpM-VC6XydazLaEF-Ja6uDb5gXo