Këngëtari serb që frymëzoi masakrat në Kosovë, pushon me Grenellin në Shqipëri

Këngëtari serb Goran Bregoviç, i cili është bërë simbol bojkoti në ditët e fundit në Shqipëri për shkak të ftesës që ka marrë për të qenë në Festën e Birrës së Korçës, ka ardhur të shijojë edhe plazhet e vendit tonë. Ish-i dërguari i SHBA-ve për dialogun Kosovë-Serbi, Richard Grenell është fotografuar në një varkë me Bregoviç.

Baby Boo

Fotoja e mëposhtme vjen nga brigjet e Jalës, aty ku Grenell po pushon prej disa ditësh dhe është publikuar nga drejtuesi i Vetëvendosjes në Shqipëri, Boiken Abazi.