Këngëtari i njohur shqiptar, sulmohet nga qent endacak!


Qent endack janë problem i madh pothuajse në çdo vend.
Së fundmi viktimë e tyre ka qenë edhe këngëtari i njohur shqiptar Elton Deda dhe këtë e ka zbuluar nëpërmjet një fotografie në rrjete sociale ku shihet dora e tij e gjakosur.
Eltoni ka treguar se njëri nga qent e lagjës e ka kafshuar atë, por tutje ai ka ironizuar duke thënë se kafshimi i njerëzve është më i fortë.