Kënga e re e Mozzik me Loredanën: “Besojmë ka ardhur koha Hanës për m’ja bo një vlla”


Loredana dhe Mozzik kanë publikuar albumin e shumëpritur “No Rich Parents”.
Albumi i cili mban gjithsesej 14 këngë është publikuar në të gjitha platformat.

Në një pjesë të këngës ata theksojnë se si do t’ia shpjegojnë të gjithën vajzës së tyre, Hanës.
Më tej, një repturën shqip të reperit, Mozzik thotë se ka ardhur koha që Hana të bëhet me një vëlla.