Kelmendi: VV-ja me 200 mijë votat e marrura në emër të “çkapjes”, i “kapë” bordet”

Kryeministrit në detyrë Albin Kurtit nuk iu deshtën ma shumë se 60 ditë pushtet për ta treguar fytyrën e vërtetë të ideologjisë së tij.
Ai i fitoi zgjedhjet e fundit me 6 tetor duke premtuar “çkapjen” e shtetit.
Por si duket lakmia për pushtet bëri që ai ta ndjekë rrugën e “paraardhësve” të tij, PAN-it dhe LDK-së.

Baby Boo

Ai pasi i shkarkoi disa borde të ndërmarrjeve publike, filloi “kapjen” e tyre duke duke emëruar në pozita të larta ish- kandidat për deputet nga VV-ja dhe militiant të vet të VV-së.

Kjo tregon se VV-ja nuk dallon nga PAN-i dhe LDK-ja.
Kështu kur nuk e ke frikë ZOTIN, bën ç’të duash me pasurinë e shtetit.

Gëzim Kelmendi