Ke marrë famën nga Ana, Arsimi i Për’puthen i kthehet komentuesit: “Pall ti po pall”


Tashmë të gjithë konkurentët dhe ish-konkurentët e emisionit Për’puthen i njohim të gjithë, por më shumë nga skandalet e tyre.
Së fundmi Arsimi dhe Ana patën një lidhje të shkurtër por që publiku ende vazhdon t’u hedh “kunja” ish-çiftit.

Një komentues i shkruan Arsimit duke i thënë: “S’të njeh kush ty po famën e more nga Ana” ndërsa ai i kthehet duke i thënë “pall ti pall (make the body work).

Baby Boo