Ke dështuar si baba…


KE DËSHTUAR SI BABA

Kur të detyrojnë të duash fëmijën dhe ai nuk të lë, kur nuk të intereson nëse ha, nëse i mungon diçka, nëse jeton, nëse është mirë ose nëse sëmuret.
Ke dështuar si baba, duke mos qenë prezent, nuk e dini sa bukur është t’i shikoni duke u rritur.
Ke dështuar si baba duke e harruar fëmijën dhe duke e lënë atë jashtë jetës tuaj, ju keni dështuar kur nuk jeni prezent në festa familjare, ditëlindje dhe arritjet e tyre shkollore.

Ke dështuar kur nuk gjete kohë të mbështesje gruan tuaj, të ishe ndihmë në rritjen e fëmijëve të dhuroje paqe e lumturi në familje.

Ju keni dështuar si person, si njeri, pasi keni dështuar në gjithçka.

Mos pretendoni të korrni dashuri, nëse e vetmja gjë që keni mbjellë ishte trishtimi, përbuzja dhe një heshtje e madhe në atë krijeso që donin vetëm kohën tuaj.
Jo të gjithë janë njësoj!

Morali: Gruaja dhe fëmijët janë një thesar që ke andaj kujdesu për ta, ndonjëherë vetëm duke ju dhuruar kohën, të jesh aty ju mjafton.

Baby Boo