Kazino e re gjigande po hapet në Reçicë të Vogël!


Është paralajmëruar se në lagjen Reçicë të Vogël, do të hapet një kazino e re.

Kjo kazino gjigande do të hapet, në afërsi prej jo më shumë se 200m nga shkolla Medicinale dhe Universiteti i Tetovës!

Qytetarët e revoltuar, kanë filluar një nismë për protesta, ata i ftojnë të gjithë që të bashkohen për të ndaluar këtë nismë degjeneruese për rininë!/PaCensurë

http://www.pacensure.com/2018/04/10/kush-i-lejon-kazinot-ne-qender-te-tetoves/

Baby Boo