Katër fudbollist nga Renova dhe dy nga Shkëndija janë pozitivë me korona virus

Koronavirusi preku edhe në futbollin në vendin tonë, më saktë në klubet tetovare Renova dhe Shkëndija. Katër persona nga Renova dhe dy nga Shkëndija janë pozitivë për virusin Covid-19.

Këtë e konfirmoi sindikata e futbollistëve të Maqedonisë, e cila njoftoi në Fejsbuk se analiza e përsëritur tregoi raste pozitive në të dy skuadrat.

Baby Boo