Kasami: “Zgjidhje për Tregun e gjelbërt është parkingu nëntokësor”


Kandidati i Besës për Tetovën, Bilall Kasami sot ka vizituar tregun e gjelbërt. Ai ka thënë se zgjidhja e vetme për këta shitës është parkingu nëntokësor.

“Dita e enjte gjithmonë të kujton ditën e pazarit. Sot Tregu i gjelbërt është një vend i lënë pas dore, i cili vetëm na kujton tollovinë me makinat dhe mungesën e parkingut. Zgjidhja është parkingu nëntokësor!, ka shkruar Kasami.