Kasami uron kryetarin e ri të Kuvendit, Afrim Gashin


Bilall Kasami shkruan në facebook:

Ndryshimi filloi!

Të dashur shqiptarë, të dashur vëllezër e motra, sot dëshmohet se puna jonë VLEN.

Sot fillon edhe zyrtarisht ndryshimi për të cilin punuam shumë për një të ardhme më të mirë për shqiptarët dhe të gjithë qytetatët e vendit.

Me këtë rast, uroj thellësisht nga zemra, bashkudhëtarin tonë dhe kryetarin e ri të Kuvendit, z. Afrim Gashi.

Ndryshimi erdhi, na priftë e mbara!