Kasami uron fëmijët për vit të mbarë shkollor


“Gjysëmvjetori i dytë në shkolla po fillon sot. Për të gjithë nxënësit kjo ditë është e gëzimit dhe e lumturisë. Këtë ditë, ende më shumë po e zbukurojnë reshjet e borës. Duke i’u uruar një gjysëmvjetor të suksesshëm të gjithë nxënësve dhe ju them: “Mësoni, sepse mësimi është dritë dhe dije”.
Ju apelojmë të gjithëve nëpër shkolla që të respektohen masat anti-Covid, të ruhet higjiena, të mbahet distanca sociale dhe të mbahen maska mbrojtëse.”, ka shkruar Kasami.