Kasami takon inxhinierët, arkitektët dhe gjeodet nga Tetova (FOTO)

Kryetari i komunes se Tetoves Bilall Kasamis sot ka takuar inxhinier, arkitekt dhe gjeodet nga Tetova

Baby Boo

”Si kryetari i komunës së Tetovës, prioritet mbi prioritetet e kam sektorin e urbanizmit dhe komunikacionit.

Keqmenaxhimi i këtyre sektorëve në Komunën e Tetovës ka sjellë një kaos të vërtetë urbanistik dhe në komunikacion e ka vështirësuar jetën e qytetarëve duke e rritur nivelin e stresit dhe duke prishur imazhin e Tetovës.

Kjo ishte edhe arsyeja e takimit që realizova sot me inxhinier të ndërtimtarisë, arkitekt dhe gjeodet nga Tetova!”

Postimi i plotë i Kasamit: