Kasami porosi oponentëve: Tetova nuk është as laborator po as teatër, ska kohë për eksperiment


Kandidati i Lëvizjes Besa njëherit kryetar i të njëjtës nga Shkupi ka lëshuar një porosi për oponentët e tij.
Kasami nga Shkupi, Arifit e Murselit po edhe të tjerëve u tha se Tetova ska kohë për të humbur e të bëhet eksperimet i dikuj.

“Tetova nuk është as teatër po as labarator, skemi kohë për eksperimet” tha Kasami
Shtoi se problemet e Tetovës janë aq të mëdha saqë do duhej shumë kohë e gjatë për t’i numëruar ata. Kasami tha se koalicioni I Besës është me populli dhe premtoi se të gjitha problemet me të cilët përballet Tetova, zgjidhen me programin e Besës.