Kasami një baba i kujdesshëm, ndjek nga afër stërvitjet e të birit


Kryetari i Lëvizjes Besa Bilall Kasami njëherit edhe kandidat për kryetar komune të Tetovës, ka shpërndarë dy fotografi në rrjetin social Facebook duke ndjek nga afër stërvitjet e djalitnë futboll. Ai është një ndjekës i rregullt i të birit dhe se ai ka pasion futbollin dhe sportin.

Ky është statusi Kasamit:
“Fëmijët kanë ëndrrat e tyre, ndërsa ne prindërit jemi ata që ëndrrat e tyre duhet t’i bëjmë realitet”, ka shkruar Kasami.